Όλοι μας γνωρίζουμε βέβαια, πως επιδρούν στην ψυχολογία μας, οι διάφορες μουσικές και τα τραγούδια και πως παραδόξως συνδέονται στενά με τα εκάστοτε γεγονότα, που αφορούν την καθημερινότητά μας και την ζωή μας γενικότερα. Για κάθε μας κατάσταση που αντιμετωπίζουμε, θετική ή αρνητική, ασυνείδητα η ψυχή μας θέλει να ακούει και την αντίστοιχη μουσική! Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Από τα βάθη της ιστορίας και του πολιτισμού κάθε λαού, ξεπηδούν οι μουσικές νότες μέσα από κάθε είδους αυτοσχέδια όργανα, συνοδεύοντας έτσι, είτε ύμνους προς το Θεό είτε μουσικούς ρυθμούς διασκέδασης και χαράς είτε ρυθμούς έκστασης και διαλογισμού. Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα, αυτό το γνώριζαν πολύ καλά και οι αρχαίοι μας πρόγονοι και το εφάρμοζαν θεραπευτικά και μυσταγωγικά όπως αναφέρει και η Ελληνική μυθιστορία. Από την περίφημη λύρα του θεού Απόλλωνα, με την οποία παίζοντας ύμνους και αρμονίες έκτιζε ναούς αψηφώντας την βαρύτητα και ανυψώνοντας ογκόλιθους στο αέρα, μέχρι τις σημερινές θρησκευτικές τελετουργίες της κάθε θρησκείας, η μουσική και ο ρυθμός παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του ανθρώπου!

    Η ήχοθεραπεία βασίζεται στην αντήχηση, την διείσδυση και την δόνηση οι οποίες μας δημιουργούν μεταβολές στα κύτταρα, στους ιστούς και τα όργανα. Όταν κάτι πάλλεται τα ηχητικά κύματα διασκορπίζονται και διεισδύουν σε όλα τα όργανα. Όταν λοιπόν «παράγουμε» έναν ήχο, αυτός διεισδύει στους ιστούς, τα νεύρα, τα κόκαλα κ.α. ώστε όχι μόνο να τον ακούμε αλλά και να τον αισθανόμαστε στο σώμα μας.

Πολύ περισσότερο όταν ο ήχος παράγεται από θεραπευτικούς κρυστάλλους και κυρίως από χαλαζία (quartz), ο οποίος και επιστημονικά έχει αποδειχτεί απαραίτητος σε κάθε είδους ηλεκτρονικό κύκλωμα και για την δυνατότητα του, να αποθηκεύει και να μεταδίδει αδιάκοπα απεριόριστες πληροφορίες, αλλά και για άπειρες άλλες χρήσεις σε πολλούς τομείς!

Μαζί με τις ανώτερες αρμονικές λοιπόν που συνοδεύουν ένα θεραπευτικό ήχο, αυτός διεισδύει, πράγμα που αρχικά μας χαλαρώνει, καθαρίζοντας την λιμνάζουσα ενέργεια, ενώ στη συνέχεια μας γεμίζει με νέα ενέργεια και θέτει σε κίνηση την ροή των τσάκρας η οποία γίνεται αμέσως αισθητή, όπως και επιβεβαιώνεται από όσους το δοκιμάζουν!

Έτσι το σώμα μας συντονίζεται επίσης άμεσα με τους ήχους αυτούς, ανεβάζοντας τις δονήσεις του και εδώ είναι που ξεκινάει ή θεραπεία τόσο του σώματος, όσο και του πνεύματος μέσω των κέντρων ενέργειας (tsakras) ή των ενδοκρινών αδένων κατά την κλασσική ιατρική. Όπως είναι γνωστό, κάθε τι στην φύση δονείται.

Όταν λοιπόν ένα όργανο ασθενεί στο φυσικό, αλλά ακόμη και στο ενεργειακό μόνο σώμα, (δηλαδή πριν η ασθένεια προλάβει να εκδηλωθεί στο φυσικό και να έχουμε τα συμπτώματα της), τότε η δόνηση που παράγει δεν είναι αυτή του υγιούς οργάνου και πρέπει να τη διορθώσουμε. Γι’ αυτό λοιπόν, συντονίζοντας την με την κατάλληλη δόνηση από τους κρυστάλλινους ήχους, την μεταβάλλουμε σε δόνηση ενός υγιούς οργάνου, ώστε (αν η ασθένεια είναι ακόμη στο ενεργειακό μόνον σώμα), να την προλάβουμε, ή (αν έχει προχωρήσει και στο φυσικό μας σώμα), τότε να την θεραπεύσουμε!

 

Με τα σημερινά δεδομένα, ο ερευνητής-ύπνο-θεραπευτής Σωτήρης Κώνστας, που επί είκοσι δύο συνεχόμενα χρόνια, εφαρμόζει την »ΗΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ BRAIN WAVE»  με άριστα αποτελέσματα μέχρι σήμερα, εφηύρε και δημιούργησε:

Τό μοναδικό αλγοριθμικό πρόγραμμα («MNXv5.5 Mystique Numbers X»), μετατροπής λέξεων σε συχνότητες, με το οποίο τροποποιούνται τα στοιχεία σας, (βαφτιστικά ονόματα και ημερομηνία γέννησης), σε ένα φάσμα συχνοτήτων, οι οποίες είναι για κάθε άνθρωπο εντελώς προσωπικές! Παράλληλα έχουμε την δυνατότητα με το ίδιο πρόγραμμα να διαγνώσουμε πια τσάκρας (αδένες) δυσλειτουργούν, ποιά είναι η σχέση της τριάδας (μάνα, πατέρας, παιδί), ποιό είναι το ιδανικό, καί πώς μπορούμε να το αποκτήσουμε φτιάχνοντας το κατάλληλο ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ CD!!!

Με αυτό το πρακτικό τρόπο ο κάθε ένας μπορεί να διορθώσει το »γενετικό matrix» και να κάνει μια νέα επανεκκίνηση!

CD Ηχοθεραπείας

Η συχνότητα της Γης

Ο γήινος ρυθμός θα σταματήσει στα 13 hz/δευτ.?

Η καρδιά της Γης ανεβάζει σφυγμό. Είναι κάτι το φυσιολογικό, ένα κυκλικό φαινόμενο κοσμικών αλληλεπιδράσεων, η έχουμε «παρεμβάλλει» τις λεπτές ηλεκτρομαγνητικές ισορροπίες της με αλόγιστες μέγα-εκπομπές ELF (ηλεκτρομαγνητικό κύμα χαμηλότατης συχνότητας) τύπου HAARP? Τι προβλέπεται όταν ο σφυγμός φτάσει στα 13hz?

Η συχνότητα του γήινου μαγνητικού συντονισμού, ή «ο κτύπος της καρδιάς» (αποκαλούμενος συντονισμός Schumann (Schumann Resonance , ή SR) αυξάνεται εντυπωσιακά. Αν και ποικίλλει μεταξύ των γεωγραφικών περιοχών, για δεκαετίες η γενική μέτρηση ήταν 7,8 κύκλοι ανά δευτερόλεπτο. Μέχρι πρότινος η συχνότητα αυτή θεωρείτο σταθερή, και οι παγκόσμιες στρατιωτικές επικοινωνίες των υπερδυνάμεων αναπτύχθηκαν σε αυτήν την συχνότητα. (ELF/VLF milι_com_sys).

Οι πρόσφατες εκθέσεις των μετρήσεων επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει αύξηση της συχνότητας πάνω από 11 κύκλους ανά δευτερόλεπτο, και την συνεχιζόμενη κλιμάκωση έως τους 13 κύκλους ανά δευτερόλεπτο, μέχρι το έτος 2012 !!

Γεωφυσική Κατάσταση:Το γήινο μαγνητικό πεδίο μειώνεται.

Ενώ το ποσοστό του γήινου «σφυγμού» αφ’ ενός αυξάνεται, η ισχύς των μαγνητικών πεδίων της γης μειώνεται. Σύμφωνα με τον καθηγητή Bannerjee του πανεπιστημίου του New Mexico, το πεδίο της έχει χάσει μέχρι την μισή έντασή του τα τελευταία 4.000 χρόνια. Και επειδή ένας πρόδρομος των μαγνητικών πολικών αντιστροφών είναι η αυξομείωση ισχύος αυτών των μαγνητικών πεδίων, ο καθ. Bannerjee θεωρεί ότι μια άλλη αντιστροφή είναι αναμενόμενη.

Ο Gregg Braden, θεωρεί ότι επειδή αυτές οι κυκλικές μετατοπίσεις συνδέονται με τις αντιστροφές, το γήινο γεωλογικό αρχείο που δείχνει τις μαγνητικές αντιστροφές χαρακτηρίζει επίσης τις προηγούμενες αυξομειώσεις ισχύος στην ιστορία. Και, μέσα στο τεράστιο χρονικό διάστημα που καλύπτουν τα γεωλογικά αρχεία , εξετάζονται αρκετές τέτοιες αναστροφές.

Τι είναι ο γήινος μαγνητικός συντονισμός Schumann;

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η γη συμπεριφέρεται όπως ένα τεράστιο ηλεκτρικό κύκλωμα. Η ατμόσφαιρα είναι πραγματικά ένας αδύνατος «αγωγός» και εάν δεν υπήρχε καμία πηγή επαναφόρτισής της, το υπάρχον στιγμιαίο ηλεκτρικό φορτίο της θα εκφορτιζόταν σε περίπου 10 λεπτά. Υπάρχει μια «ηλεκτρομαγνητική κοιλότητα» που καθορίζεται από την επιφάνεια της γης μέχρι και την εσωτερική επιφάνεια της ιονόσφαιρας σε ύψος 55 χιλιομέτρων.

Σε κάθε στιγμή, το συνολικό ηλεκτρικό φορτίο σε αυτήν την κοιλότητα είναι 500.000 Coulomb. Υπάρχει μια κάθετη τρέχουσα ροή μεταξύ του εδάφους και της ιονόσφαιρας 1 – 3 αμπέρ Χ 10^-12 ανά τετραγωνικό μέτρο. Η αντίσταση της ατμόσφαιρας είναι 200 OHM. Η δυνατότητα τάσης είναι 200.000 βολτ.

Υπάρχουν περίπου 1000 θύελλες με κεραυνούς σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή παγκοσμίως. Κάθε κεραυνός παράγει 0,5 έως 1 αμπέρ και αυτοί αποτελούν συλλογικά το μετρημένο ρεύμα στη γήινη «ηλεκτρομαγνητική» κοιλότητα.

Ο γήινος μαγνητικός συντονισμός Schumann είναι σχεδόν μόνιμα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που υπάρχουν σε αυτήν την κοιλότητα. Όπως τα κύματα σε ένα ελατήριο, δεν είναι παρόντα όλη την ώρα, αλλά πρέπει «να διεγερθούν» για να παρατηρηθούν. Δεν προκαλούνται από τίποτα εσωτερικό στη γη, την κρούστα του ή τον πυρήνα του.

Φαίνονται να αφορούν την ηλεκτρική δραστηριότητα στην ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια έντονης δραστηριότητας κεραυνών.  Εμφανίζονται σε διάφορες συχνότητες μεταξύ 6 και 50 κύκλων ανά δευτερόλεπτο συγκεκριμένα 7,8, 14 ..20 ..26 ..33 ..39 και 45 HZ, με μια καθημερινή παραλλαγή περίπου +/- 0,5 HZ (κύκλους ανά δευτερόλεπτο).

Εφ’ όσον οι ιδιότητες της γήινης ηλεκτρομαγνητικής κοιλότητας παραμένουν σχεδόν ίδιες, αυτές οι συχνότητες παραμένουν οι ίδιες. Πιθανώς υπάρχει αλλαγή λόγω του ηλιακού κύκλου των ηλιακών κηλίδων καθώς η γήινη ιονόσφαιρα αλλάζει σε συντονισμό με τον κύκλο της 11ετους ηλιακής δραστηριότητας.

Δεδομένου ότι η γήινη ατμόσφαιρα έχει φορτίο, ρεύμα και τάση, δεν είναι περίεργο που υπάρχουν τέτοια ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Οι ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες αυτής της επίγειας κοιλότητας προβλέφθηκαν αρχικά από το Γερμανό φυσικό Ο. Schumann μεταξύ 1952 και 1957, και ανιχνεύθηκαν αρχικά από τους Schumann και Konig το 1954.

Η πρώτη φασματογραφία αυτού του φαινομένου προετοιμάστηκε από τους Balser και Wagner το 1960. Ένα μεγάλο μέρος της έρευνας τα τελευταία 20 χρόνια έχει πραγματοποιηθεί από τμήμα του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού εξ αιτίας της «ανάγκης» για παγκόσμια επικοινωνία χαμηλής συχνότητας με τα υποβρύχια.

Βέβαια, το μεγαλύτερο κομμάτι της έρευνας παραμένει στρατιωτικό «μυστικό», και όλη αυτή η γνώση χρησιμοποιήθηκε σαν πλατφόρμα ανάπτυξης του ενεργειακού υπέρ-όπλου-κι όχι μόνον-HAARP στην Αλάσκα.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε: «Εγχειρίδιο της ατμοσφαιρικής ηλεκτροδυναμικής, vol.Ι «, από Hans Volland, 1995 που δημοσιεύεται από την CRC Press. Το κεφάλαιο 11 είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στον γήινο μαγνητικό συντονισμό Schumann και γράφεται από τον Davis Campbell του Γεωφυσικού Ιδρύματος, Πανεπιστήμιο της Αλάσκας (!!), Fairbanks AK, 99775. Υπάρχει επίσης μια ιστορία αυτής της έρευνας και εκτενής βιβλιογραφία .

Πιθανές εκβάσεις και αποτελέσματα της αύξησης του “καρδιακού ρυθμού” της Γης:

1. Ο χρόνος θα εμφανιστεί να επιταχύνεται καθώς πλησιάζουμε στο Σημείο Μηδέν του μαγνητικού πεδίου της Γης. (Zero point). Η Ημέρα των 24 ωρών θα φαίνεται περίπου σαν 16 ωρών ή και μικρότερης ακόμα διάρκειας. Θυμηθείτε ότι η (ο «κτύπος της γήινης καρδιάς») παρέμεινε στους 7,8 κύκλους/δευτ. για χιλιάδες έτη, αλλά έχει αυξηθεί από το 1980. Είναι τώρα περίπου 12 κύκλους/δευτ. αυτή τη στιγμή. Σταματά στους 13 κύκλους/δευτ.

2. Το Σημείο Μηδέν (Zero point) ή η Μετατόπιση των Χρόνων έχει προβλεφθεί από τους αρχαίους λαούς  εδώ  και χιλιάδες έτη. Έχουν υπάρξει πολλές μετατοπίσεις συμπεριλαμβανομένης αυτής που εμφανίζεται πάντα κάθε 13.000 έτη σε κάθε μισό του κύκλου των 26.000 ετών, στην Διαδοχή των Ισημεριών.

3. Το Σημείο Μηδέν (Zero point) ή μια αντιστροφή των μαγνητικών πόλων θα συμβούν πιθανώς σύντομα, μέσα στα επόμενα μερικά έτη. Θα μπορούσε ενδεχομένως το συμβάν να συγχρονιστεί με το βιορυθμό των τεσσάρων κύκλων που εμφανίζεται κάθε 20 έτη στις 12 Αυγούστου. Το Πείραμα της Φιλαδέλφειας και το πρόγραμμα Montauk (Montauk Project), τα δυο «μυστικά στρατιωτικά χώρο-χρονικά ταξίδια» έφτασαν και κλείδωσαν μέχρι τις 12 Αυγούστου του 20ετους κύκλου-βιορυθμού.

4. Λέγεται ότι μετά από το Σημείο Μηδέν (Zero point) ο ήλιος θα ανατέλλει στην δύση και θα δύει στην ανατολή. Παρελθόντα περιστατικά αυτής της αλλαγής έχουν βρεθεί στα αρχαία αρχεία.

5. Κατά τρόπο σατανικά ενδιαφέροντα, το σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NWO) προβλέπει να συγχρονίσει την ανάληψη της Πλανητικής Εξουσίας με το Σημείο Μηδέν (Zero point). Αυτό μπορεί να συμβεί, ανάλογα με πολλούς παράγοντες και «γεγονότα».

6. Η αναστροφή που θα προκαλέσει το Σημείο Μηδέν (Zero point) θα μας εισαγάγει πιθανώς στην 4η διάσταση. Εκεί, όλα αυτά που σκεφτόμαστε ή επιθυμούμε θα φανερώνονται αμέσως. Αυτό περιλαμβάνει την αγάπη και το φόβο. Η ΠΡΟΘΕΣΗ (ΙΝΤΕΝΤ) μας θα είναι εξαιρετικά σημαντική.

7. Η περισσότερη εφαρμοσμένη τεχνολογία που ξέρουμε θα σταματήσει  να λειτουργεί. Οι πιθανές εξαιρέσεις θα μπορούσαν να είναι τεχνολογία βασισμένη στην ελεύθερη συμπαντική ενέργεια.

8. Το φυσικό σώμα μας αλλάζει καθώς πλησιάζουμε το Σημείο Μηδέν (Zero point). Το DNA μας «αναβαθμίζεται» σε 12κλωνη αλυσίδα. Ένα νέο ελαφρύ σώμα δημιουργείται. Γινόμαστε πιο διαισθητικοί και εναρμονισμένοι με τον Κόσμο.

9. Το ημερολόγιο των ΜΑΓΙΑ πρόβλεψε όλες τις αλλαγές που εμφανίζονται τώρα. Λένε ότι πηγαίνουμε πέρα από την σημερινή τεχνολογία και στους φυσικούς κύκλους της Νέας Φύσης και του Κόσμου. Μέχρι το 2012 θα έχουμε εισέλθει  και στην 5η διάσταση (μετά από την αναστροφή και το Σημείο Μηδέν (Zero point).

ΠΗΓΗ: klik magazine