Ενεργειακός Φάρος «Merkaba»
24 Μαΐου 2017
Νέο «Butterfly No-2»
19 Οκτωβρίου 2017

«Butterfly» το «Σύμπαν» …του χεριού σας

    «Butterfly» το «Σύμπαν» …του χεριού σας.

 

Μια πρωτότυπη ανακάλυψη σε μέγεθος ενός μέτριου κινητού τηλεφώνου, που όπως κι αν την χαρακτηρίσουμε δηλαδή (γούρι, φυλακτό, ραδιονικό ή ψυχοτρονικό εργαλείο, «πλάσμα»,  ή ενέργεια μηδενικού σημείου-Zero Point Energy), σημασία έχει ένα, ότι:   περιλαμβάνει τα πάντα!

Εργονομική  κατασκευή από πλεξιγκλάς πρώτης ποιότητας, με κρυστάλλινη διαφάνεια, που σου δίνει την αίσθηση της τέλειας απαλότητας στην αφή, σε τέτοιο βαθμό ώστε να σε χαλαρώνει άμεσα και να μην την αποχωρίζεσαι.

Η «Butterfly» εσωτερικά αποτελείται από  σωματίδια και  «υγρό πλάσμα». Με βάση την θεωρία περί πλάσματος, όταν το πλάσμα διαιρεθεί στα δυο και τοποθετηθεί αντικριστά το ένα με το άλλο, αυτομάτως δημιουργείται μεταξύ τους μια φυσική αντίδραση. Καθώς το ένα τείνει να καταλάβει τη θέση του αλλού, σχηματίζεται το σύμβολο του σύμπαντος με την αέναη κίνησή του (πλαγιασμένο οκτώ ή πεταλούδα). Ακριβώς στο  «σημείο τομής» (αναφέρεται και ως -Ενέργεια Μηδενικού Σημείου-Zero Point Energy- ή απόλυτο κενό, ενώ σύμφωνα με την κβαντική φυσική, δεν υπάρχει απόλυτο κενό γιατί όλο το σύμπαν  δονείται  από ένα αόρατο ρευστό), δηλαδή στο κέντρο της κατασκευής «Butterfly», οι δυο μάζες  αλληλεπιδρούν μεταξύ τους προσπαθώντας να βρουν  την ισορροπία και έτσι δημιουργούν ένα  ισχυρό αιθερικό  πεδίο,  τεράστιας εξισορροπητικής  και θεραπευτικής ταυτόχρονα δύναμης, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε προς όφελος σας  απεριόριστα. Οι χρήσεις είναι άπειρες, καθώς ο καθένας ανακαλύπτει τρόπους εφαρμογής σύμφωνα με τις δικές του προσωπικές επιθυμίες.

Η «Butterfly» τοποθετείται παντού,  στο χώρο ή στο σώμα σας και λειτουργεί  ακούραστα, αθόρυβα, «μεταμορφωτικά» όπως η  πεταλούδα!

«Φέρτε το σύμπαν …στο χέρι σας και κάντε μια ευχή!»

Πολλές φορές αναφερόμαστε στο εξής χαριτωμένο.

«Όταν θέλω κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί για να μου το δώσει»

(Ναι, το σύμπαν ακούει και μεριμνά …«να πληρώνω κάθε μήνα τη δόση»).

Τι «δώσει» τι «δόση», το σύμπαν «καταγράφει» αυτό που ακούει….

Αν δεν έχεις στο χέρι σου κάτι που να αντιπροσωπεύει το σύμπαν, ένα «ομοίωμα» δηλαδή, έτσι ώστε να του «μεταφέρεις» με την ίδια σου την ενέργεια την επιθυμία από καρδιάς και  να σου προκαλέσει το ίδιο το «ομοίωμα» έκσταση, ώστε να οραματιστείς  πως εσύ είσαι τώρα ο μεγάκοσμος και εκείνο ο μικρόκοσμος,  τότε θα απευθύνεσαι σε ένα σύμπαν μακρινό και αόριστο, χωρίς ορατό αποτέλεσμα.  Αυτός είναι και ο λόγος που οι φωτογραφίες αγαπημένων ανθρώπων αγγίζουν άμεσα τα συναισθήματα μας και λειτουργούν με έναν τρόπο τηλεπαθητικό, όπως επίσης και οι εικόνες αγίων κάθε πίστης  (να γιατί οι «μάγοι» χρησιμοποιούν «ομοιώματα» προκειμένου να προκαλέσουν κακό,  άσχετα αν χάνουν τελικά την ψυχή τους και πληρώνουν πολύ ακριβά …το χόμπι τους)

-Γι αυτό κι εμείς προμηθευτήκαμε από τον κύκλο του Dr. Keshe ότι υπάρχει καλύτερο στο χώρο της Ενέργειας Μηδενικού Σημείου (Zero Point Energy) ώστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε πιο δραστικά στην πνευματική εξέλιξη του ανθρώπου, καθώς οι καιροί απαιτούν μια διαφορετική προσέγγιση της πραγματικότητας-συνειδητότητας.-

Το Αιθερικό Πεδίο Μηδενικού Σημείου και η αντιβαρύτητα

Το πεδίο αυτό αποτελείται από μια θάλασσα κοσμικής ενέργειας από την οποία γεννώνται άτομα, γαλαξίες, αστέρια και πλανήτες. Το Πεδίο Μηδενικού Σημείου και η αντιβαρύτητα (Zero Point Field), αποτελείται και υπάρχει ταυτόχρονα μέσα σε Ενέργεια Μηδενικού Σημείου (Zero Point Energy ), μια πραγματική θάλασσα ενέργειας μέσα στην οποία κολυμπάμε, όπως τα ψάρια στη θάλασσα, μην έχοντας καμία αντίληψη της απεραντοσύνης του περιβάλλοντος μας.

Η διάκριση που γινόταν παλαιοτέρα ανάμεσα στην ύλη και στον κενό χώρο,  εγκαταλείφθηκε από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε ότι τα στοιχειώδη σωματίδια μπορούν να γεννηθούν αυθόρμητα από το κενό και στη συνέχεια να απορροφηθούν από το κενό. Βάση της θεωρίας του πεδίου,  φαινόμενα όπως το παραπάνω  συμβαίνουν κάθε στιγμή.
Ακόμη και στη θερμοκρασία του απόλυτου μηδενός, το κενό διαθέτει τεράστιες ποσότητες ενέργειας η οποία λόγω της ομοιογένειας δεν είναι άμεσα αντιληπτή, αλλά κάτω από ορισμένες συνθήκες οδηγεί σε μετρήσιμα φαινόμενα. Ένας όγκος κενού χώρου που δεν είναι μεγαλύτερος από το μικρό δακτυλάκι μας περιέχει τόση ενέργεια όση δέκα τρισεκατομμύρια σύμπαντα μαζί!

Η ενέργεια του κενού μπορεί να εξηγήσει τη γένεση του σύμπαντος. Το Κενό λοιπόν δεν είναι άδειο, αλλά περιέχει εν δυνάμει κάθε μορφή του κόσμου των σωματιδίων.
Φαίνεται, όμως, ότι οι μορφές αυτές με την σειρά τους, είναι μεταβατικές και πρόσκαιρες εκδηλώσεις του αιώνιου και πανταχού παρόντος Κενού.

-Ο αιθέρας ήταν το πέμπτο στοιχείο (πεμπτουσία), μαζί με τη φωτιά, τον αέρα, το νερό και τη γη, από τα οποία ήταν φτιαγμένος ο κόσμος- (Αριστοτέλης).

Ενώ τα προηγούμενα στοιχεία δομούσαν τον κόσμο των ανθρώπων, ο αιθέρας πίστευαν ότι δομούσε τον υλικό ουρανό, τους πλανήτες, τα άστρα και γενικά τον υπόλοιπο κόσμο.

Αν και εθεωρείτο επιστημονικά «νεκρός», εδώ κι έναν αιώνα, ο Αιθέρας εμφανίζεται και πάλι στο προσκήνιο, ως μια θεωρία, για την ερμηνεία της παρατηρούμενης, αλλά ανεξήγητης «θάλασσας ενέργειας» και του «κοχλάζοντος κενού», που μας περιβάλει. Ο αιθέρας είναι απίστευτα λεπτός και διαπερνά τα πάντα, άβια και έμβια.

Οι σύγχρονοι επιστήμονες φυσικοί πλέον, κατά πλειοψηφία, δέχονται ότι ο χώρος που μας περιβάλει, αλλά και το Σύμπαν, είναι γεμάτα από «κοσμικό αφρό» (από αιθέρα, δηλαδή). Διαμέσου αυτού του «αφρού», γίνονται όλες οι ενεργειακές και υλικές αλληλεπιδράσεις στο ορατό Σύμπαν. Είναι αόρατος στους ανθρώπους, πάρα πολύ λεπτός, που διαπερνά τα πάντα. Τόσο η Κβαντική Ηλεκτροδυναμική, όσο και η Κβαντική Φυσική Στοιχειωδών Σωματιδίων, δέχονται ότι ο Κβαντικός αφρός είναι μια τεράστια και αόρατη δεξαμενή διαρκούς προσφοράς και απορροής υλο-ενέργειας, επάνω στην οποία στηρίζεται ο ορατός κόσμος. Πρόκειται για την αποκαλούμενη «Ενέργεια Μηδενικού Σημείου» (Zero-Point Energy).

Ακασικό αρχείο η Συμπαντική-κοσμική μνήμη

Σοφοί και ιδιαίτερα σκεπτόμενοι ερευνητές από τα πανάρχαια χρόνια, υποστήριζαν ότι υπάρχει ένα συμπαντικό-κοσμικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, όπως το πλέγμα νευρώνων στον εγκέφαλο μας,  που συνδέει και συνδέεται με τα πάντα, ένα είδος διαχρονικού και αιώνιου αρχείου στο οποίο είναι καταγεγραμμένα και συνεχίζουν να καταγράφονται όλα όσα έχουν συμβεί ποτέ και θα εξακολουθούν να συμβαίνουν στο σύμπαν (εικόνες, ήχοι, γεγονότα, κλπ.).

Εκεί  διασώζονται όλες οι πληροφορίες σε μορφή κοσμικής υπέρ μνήμης, όπως άλλωστε συμβαίνει και σε ατομικό επίπεδο στις κυτταρικές μνήμες.

Το πεδίο αυτό ονομάστηκε  Ακασικό αρχείο ή πεδίο Ακάσα  ή Ακασικό χρονικό (Akashic field ή A-field). Είναι η διαρκής μνήμη του σύμπαντος, το διαρκές αρχείο όλων όσων έχουν συμβεί ποτέ, όσων συμβαίνουν τώρα και όσων θα συμβούν στο μέλλον, σε όλο το σύμπαν.

Πρόσφατες ανακαλύψεις κυρίως των Ρώσων αλλά και των Αμερικανών επιστημόνων στην προωθημένη φυσική δείχνουν ότι το Ακασικό πεδίο (πάντοτε επιστημονικά θεωρούμενο), είναι  μια πραγματικότητα η οποία αντιστοιχεί στο πεδίο  «Zero Point Field» των επιστημόνων.

Μετα-μορφογενετικό πεδίο – Κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση

Εντός του Σύμπαντος χώρου και εντός του «κβαντικού αφρού» (αιθερικού πεδίου), δραστηριοποιούνται τα μορφογενετικά πεδία, τα οποία αντλούν ενέργεια και «πληροφορίες» από το Πεδίο Μηδενικού Σημείου Zero Point Field (δηλαδή τα Ακασικά αρχεία). Στην εξελικτική βιολογία, το μορφογενετικό πεδίο (morphogenetic field) είναι μια ομάδα κυττάρων που είναι ικανά να αντιδρούν σε διακριτά και τοπικά βιοχημικά σήματα, οδηγώντας σε συγκεκριμένες μορφολογικές δομές ή όργανα.

O Dr. Sheldrake  υποστηρίζει πως η μνήμη, η εξέλιξη και η μάθηση συμβαίνουν έξω από το νου. Ισχυρίζεται πως η μεταβολή, η εξέλιξη και η εμβρυακή ανάπτυξη δεν ρυθμίζονται απ’ την αλληλεπίδραση των DNA και του περιβάλλοντος, όπως πίστευαν μέχρι τώρα οι βιολόγοι. Ακόμη ισχυρίζεται πως τα έμβρυα και ο εγκέφαλός τους αναπτύσσονται όντας σε συντονισμό με μια καινούργιου είδους (άυλη) διασταλτική δύναμη που ονομάζεται  μορφογενετικό πεδίο.

Όπως ένα μαγνητικό πεδίο, που βλέπουμε σε διάφορα πειράματα, δίνει τον προσανατολισμό για τα εντυπωσιακά σχήματα που θα δημιουργήσουν τα ρινίσματα του σιδήρου, έτσι κι αυτή η καινούργια δύναμη, μπορεί να σχηματίσει μορφή, σώμα, χαρακτήρα και νου.

Με άλλα λόγια, η θεωρία προτείνει ότι κάθε συγκεκριμένη μορφή που παράγεται, είναι πανομοιότυπη με την προϋπάρχουσα,  γιατί «θυμάται» τη μορφή της μέσω της επανάληψης και ότι κάθε νέα μορφή με παρόμοια χαρακτηριστικά, θα χρησιμοποιήσει το πρότυπο των ήδη υπαρχόντων μορφών, σαν οδηγό για την εμφάνισή της (πατρόν). Έτσι είναι πιθανόν, μέσω αυτής της διαδικασίας, να παράγονται ομοιώματα από την φύση, τα οποία είναι αντίγραφα παλαιότερων, δια μέσου των γεωλογικών αιώνων και βέβαια, στα πλαίσια των προαιώνια θεσπισμένων νόμων από τον Ύψιστο-Δημιουργό Πατέρα.

 

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ

https://zenithmag.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Comments are closed.