ARMOR-XIII
12 Μαρτίου 2017
Ενεργειακός Φάρος «Merkaba»
24 Μαΐου 2017

MUSU-R

Για εναρμόνιση με τις πλανητικές όψεις και επιτυχίες παντού!

Το θαυματουργό roll-on τσέπης με 15ml αυτούσια αιθέρια έλαια για μεγάλες εκπλήξεις!

Το αιθέριο έλαιο Mysore εξάγεται από το εσωτερικό τμήμα του ξύλου (την καρδιά του Ινδικού δένδρου santal album) και δεν συλλέγεται προτού το δέντρο φθάσει τα τριάντα χρόνια ζωής του. Το ξύλο του αλέθεται σε χονδρούς κόκκους και με ειδική τελετουργική διαδικασία, αποστάζεται αργά-αργά με ατμό. Η καλύτερη ποιότητα αιθέριου ελαίου είναι από το Mysore της Νότιας Ινδίας (από κει έλαβε και το όνομα του). Το αιθέριο έλαιο των Δυτικών Ινδιών, γνωστό ως amyris oil, δεν φθάνει σε αξία, την εξαιρετική ποιότητα του Mysore. Το δένδρο είναι προστατευόμενο είδος και τείνει προς εξαφάνιση του.
Η φόρμουλα της «πλανητικής εναρμόνισης» περιέχει επίσης, Τριαντάφυλλο, Γιούκα, Γιασεμί, Λιβάνι, Αρτεμισία davana, Balsam Peru, Ferula galvaniflua, Ελίχρυσον, Mπουχου (buchu), Μελισσόχορτο, Μύρο, Χίμπα (hiba wood).
Αυτός ο συνδυασμός των αιθέριων ελαίων, αποτελεί την αρχαιότερη φόρμουλα η οποία, εναρμονίζει την ψυχή του ανθρώπου με την «ενέργεια-ψυχή» των πλανητών που κάπως έτσι επιδρούν, σε κάθε οντότητα, στο δικό μας πλανητικό σύστημα.
Έτσι, ο άνθρωπος βρίσκεται στην «ίδια συχνότητα» με τις πλανητικές όψεις που δημιουργούνται την κάθε φορά. Αυτό συμβαίνει, καθώς υπάρχουν στον συνδυασμό, μελετημένα, όλες οι δονήσεις οι οποίες συντονίζονται ταυτόχρονα με τις δονήσεις που δημιουργούνται από κάθε είδους θετικές ή αρνητικές πλανητικές όψεις. Επομένως, η ψυχή του ανθρώπου δεν διαταράσσεται από τις απότομες αλλαγές, απλά συμπορεύεται με αυτές αρμονικά και προς τα συμφέροντά της.
Η προσωπικότητα «Mysore» μας δείχνει τον άνθρωπο που προτιμά να ακούει και να «βλέπει» διορατικά τον διπλανό του, παρά να μιλά ο ίδιος για τον εαυτό του.
Διαθέτει τη φιλοσοφική αντιμετώπιση της ζωής με τη σοφία μιας ψυχής που έχει επανέλθει για πολλές φορές στο γήινο κόσμο.
Πολλές φορές στηρίζει τον άλλον με όλες του τις δυνάμεις, ξεχνώντας τις δικές του ανάγκες. Έτσι, κατανοώντας την ανθρωπότητα σε βάθος, γίνεται ένας θαυμάσιος θεραπευτής.
Από μια άλλη πλευρά του, ο τύπος «Mysore», είναι άνθρωπος εξαιρετικά αισθαντικός και μπορεί να δείξει ενδιαφέρον σε ότι αφορά το ταντρικό σεξ ή το κάμα σούτρα. Δεν φοβάται να δείξει την υγιή σεξουαλικότητα του και τη θεωρεί «Θείο δώρο». Φυσικά δεν θα τη χρησιμοποιήσει ποτέ ως μέσο για να αποκτήσει χρήματα ή για να εκμεταλλευτεί άλλους.
Γι’ αυτόν η σεξουαλικότητα έχει Θεϊκή χροιά και είναι ένα μέσον για να φθάσει πιο κοντά στο Θεό.
Αυτός είναι ένας από τους λόγους που κάνει τους συνανθρώπους του να έλκονται από την προσωπικότητα του και να μην μπορούν να «ξεκολλήσουν» από κοντά του. Νοιώθουν να ηρεμούν και να επανακτούν το τόσο πολύτιμο αίσθημα της αυτοεκτίμησης, δίπλα του.
Ο άνθρωπος αυτός, είναι καλός σε επαγγέλματα επικοινωνιακά που περιέχουν μέσα τους και μια μορφή «θεραπείας», όπως: Βίο-Θεραπευτής, ψυχολόγος, ηθοποιός, θεολόγος, δάσκαλος, αρχαιολόγος, ερευνητής. Όλα αυτά, εκτός των άλλων, τα προσφέρει απλόχερα το «MUSU-R»

MUSU-R 100% Essential Oil-.pdf

Κράτα το

Κράτα το

Comments are closed.