Ενημερωθείτε ΔΩΡΕΑΝ

Ειδάλλως, για να χρησιμοποιείσετε το πρόγραμμα, αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε εδώ:

Για να επιλέξετε τη συνδρομή σας και να κάνετε την εγγραφή σας στη συνέχεια, πατήστε εδώ:  

Καλωσορίσατε στη σελίδα του προγράμματος «NewBrain-S1212S»

Ως ιδρυτής του διαχρονικού Συστήματος Αυτοβελτίωσης, «ΕΡΜΗΣ» (Επικοινωνιακό Ραδιοσύστημα Μετάδοσης Ηλεκτρονικών Συχνοτήτων) και ως εφευρέτης του πρωτοποριακού και μοναδικού προγράμματος «MNX» (Μετατροπή λέξεων και ονομάτων σε ακουστικές συχνότητες), που αφορά στη δημιουργία των γνωστών σας ατομικών CDs αυτοίασης, έχω τη χαρά και τη δυνατότητα να μοιραστώ μαζί σας, την νέα μου καινοτόμα εφεύρεση!

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ: Το ΝΕΟ οπτικο-ακουστικό (αλγοριθμικό) πρόγραμμα, προσφέρεται σαν εφαρμογή και μπορείτε να το Χρησιμοποιείτε μέσω κάρτας με συνδρομή, για όσο χρόνο προτιμάτε. Λεπτομέρειες δίνονται πάρα κάτω, αλλά και μέσα στο πρόγραμμα. Μια από τις πολλές λειτουργίες του πάντως, είναι να γράψετε απλά το όνομά σας, με Ελληνικά, χωρίς τόνους, την ημερομηνία  γέννησης σας και τότε θα δείτε να:   

Ξεκλειδώνει» για σας την Απέραντη Εσωτερική

Δύναμη και Αυτοκυριαρχία

(Η βεβαιότητα της ευτυχίας)

«Καθένας είναι Άρχοντας του Εαυτού του» Πλάτων»

Τι είναι το οπτικοακουστικό πρόγραμμα «NewBrain-S1212S»

(Κατ αρχάς, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως, το εν λογω πρόγραμμα δεν είναι ένα απλό λεξαριθμικό πρόγραμμα που μετατρέπει τις λέξεις σε αριθμούς, κατά την γνωστή αριθμολογία).

Αντίθετα, το οπτικοακουστικό πρόγραμμα «NewBrain-S1212S», είναι ένα πολύπλοκο αλγοριθμικό σύστημα το οποίο βασίζεται σε «κώδικες» όπου με την βοήθεια συγκεκριμένης γλώσσας προγραμματισμού, «ξεκλειδώνουν» οι έννοιες των λέξεων, ονομάτων ή ονομασιών. Έτσι λοιπόν, ανάλογα με τις λέξεις ή το όνομα που θα γράψουμε  (τα γράμματα μπορούν να γραφούν μόνο στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΕΦΑΛΑΙΑ ή ΜΙΚΡΑ, αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝΟΥΣ), στη μπάρα "ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ" του προγράμματος:

Αυτόματα ενεργοποιούνται 2 επίπεδα, από τα 13 που υπάρχουν συνολικά, τα οποία φανερώνουν την Ιδιοσυχνότητα των Ονομάτων

Το σπουδαιότερο είναι ότι, παράλληλα με όλα τα άλλα, ανοίγουν μαζί «Εικόνα και Ήχος» που επίσης αντιστοιχούν στο Όνομα ή σε ότι έχουμε γράψει στην παράμετρο/μπάρα ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ της έρευνας.

Το ΟΝΟΜΑ σου και οποιαδήποτε άλλη λέξη ή πρόταση, έχεις γράψει, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ μέσε σε 3' λεπτά από την αντίστοιχη εικόνα και τον σχετικό ήχο που πρέπει να βλέπεις και να ακούς τακτικά για να επιτύχεις:

Θεραπεία των αναμνήσεων που υπάρχουν στη Κυτταρική Μνήμη!

Οι μεν «ειδικές εικόνες είναι ενεργές» και μας αποκαλύπτουν Υποσυνείδητες έννοιες  (μια εικόνα χίλιες λέξεις).

Οι δε ήχοι εμπεριέχουν αντίστοιχες του ονόματός σας  (όπως και των εικόνων), Ιδιοσυχνότητες (όλα στο σύμπαν είναι δόνηση).

- Εδώ υπάρχει η δυνατότητα ανάπτυξης των Υπερ-ικανοτήτων, όπως: (Διαίσθηση, Διόραση, Τηλεπάθεια, Αστρικό ταξίδι, Αναδρομή, Αυτοίαση).

Η επιβεβαίωση στην έρευνα μας έρχεται όταν με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνουμε πως συνώνυμες λέξεις ή ολόκληρες προτάσεις μας δίνουν το ίδιο σχετικό αποτέλεσμα.

-Επομένως υπάρχει και η δυνατότητα προβλέψεων ακριβείας!-

Επιπλέον το καινοτόμο πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης των δυνατοτήτων του εγκεφάλου και του υποσυνειδήτου «NewBrain-S1212S», εμπεριέχει ολοκληρωμένη λίστα βοτάνων έτσι ώστε όταν πληκτρολογείς το όνομα σου και την ημερομηνία γέννησης, εκτός όλων των άλλων, σου αποκαλύπτει την προσωπική σου λίστα Βοτάνων, αυτών δηλαδή που ταιριάζουν απόλυτα σε σένα για ίαση.

Υπάρχει ακόμα στο πρόγραμμα, ένας ΣΕΙΡΙΑΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ τον οποίο θα χρειαστεί να απαγγείλεις έτσι όπως τον βλέπεις, ανά τρεις αριθμούς, μέχρι τον τελευταίο μονοψήφιο, ο όποιος και σου φανερώνει σε ποιον από τους τρεις τύπους ανθρώπου ανήκεις. (θα παρατηρήσεις κι εδώ πως οποιαδήποτε ημερομηνία, καταλήγει σε έναν από τους τρεις τύπους ανθρώπου, τον 3-6-9) Εκεί, στον μονοψήφιο αριθμό (αφού έχεις απαγγείλει όλους τους τριψήφιους), μπορείς να κάνεις μια ευχή από καρδίας και στη συνέχεια να απαγγείλεις αντίστροφα (αρχίζοντας απ' το τέλος), τον ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ. -Η ευχή σου, θα «πιάσει» στην ώρα της.-

ΣΗΜ. Εγώ πάντως σου εύχομαι ολόψυχα, μόνο για σε σένα που έρευνάς με πάθος και αναζητάς το κάτι άλλο, αυτό που κάνει την διαφορά δηλαδή, να έχεις άνετη επιτυχία και μην ξεχνάς, θα χαρώ να την μοιραστείς μαζί μου.

Με αγάπη κι εκτίμηση
Σωτήρης Κώνστας
Ερευνητής - εκπαιδευτής ύπνωσης

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προτεινόμενη μέθοδος αποτελεί καινοτομία στο χώρο της Πνευματικής Αναζήτησης, για επικοινωνία με την Εσωτερική Δύναμη, Αυτοβελτίωση και Αυτοϊαση, με την έννοια του καινούριου που δεν υπήρχε πριν και του ιερού σκοπού να επιφέρει  αποτελέσματα εκεί που άλλα συστήματα έχουν αποτύχει. Σε καμία περίπτωση όμως δεν υποκαθιστά την ιατρική αγωγή, αλλά μπορεί να βοηθήσει συμπληρωματικά αυτήν, αυξάνοντας τη Δύναμη του ανθρώπου για γρήγορη ίαση, πρόληψη των ασθενειών και ποιότητα της ζωής.